Breakdance Helmond

 

Breakdance lessen volgen bij een dansschool in Helmond? Je leert als geen ander breakdancen bij In Motion Dans in Helmond! Navin Roepan (aka Sranang Blaine), die meerdere successen heeft behaald met zijn crew Hustlekidz zal jou als geen ander de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Meer weten over onze breakdance lessen in Helmond? Neem een gratis proefles, of lees hieronder verder!

Wat is breakdance?

Breakdance, ook wel breaking, b-boying of b-girling genoemd, is een dansstijl, die samen met rap, graffiti en dj’en de vier elementaire onderdelen van hiphop vormt. Breakdancen is aan het einde van de jaren 70 ontstaan in de zwarte achterstandswijken in New York en heeft veel verschillende soorten bewegingen. Denk hierbij onder andere aan:

  • Top rock (staand dansen)
  • Footwork (vanuit gehurkte positie)
  • Powermoves
  • Freezes (poses)

Binnen breakdancing draait het om het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie. En dit is dan ook exact waar je bij onze dansschool in Helmond aan gaat werken! We beginnen met de basis, waarna we jou uitgebreid begeleiden in het ontwikkelen van een eigen stijl!

Breakdance lessen bij In Motion in Helmond

Bij dansschool In Motion Dans in Helmond dagen we jou uit om een eigen dansstijl en powermoves te ontwikkelen. We brengen je met breakdance in een ontspannen, respectvolle en creatieve omgeving, waarbij het draait om originaliteit, expressie en jezelf lekker uitleven. Dit is meer dan alleen een dansles, maar echt gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling of die van jouw kind.

Meer weten over de breakdance mogelijkheden in Helmond bij onze dansschool? Boek een gratis proefles en we zien jou snel verschijnen!

 
Facebook
YouTube
Instagram