HipHop Helmond

 

Zoek jij een dansschool in Helmond waar je HipHop lessen kunt volgen? Met de HipHop lessen bij In Motion Dans in Helmond ben jij binnen de kortste keren een echte pro als het gaat om deze expressieve dansstijl. Meer weten over de HipHop lessen bij dansschool InMotion? Lees hieronder verder, of boek alvast een gratis proefles!

Wat is HipHop?

Jouw HipHop lessen in Helmond volg je bij InMotion. HipHop is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten, maar op straat, in clubs of zelfs op middelbare scholen. Streetdance heeft geen vaste stijl; het draait vooral om improvisatie, expressie en sociale interactie tussen dansers en omstanders.

Hoe zien de HipHop lessen in Helmond eruit?

Wanneer jij of jouw kind HipHop lessen volgt bij In Motion in Helmond, wordt gedacht aan zowel dans als fitheid en gezondheid. Dansen is een perfect middel om fit te blijven, daar je ongemerkt honderden calorieën verbrandt. De HipHop lessen bij onze dansschool bestaat dan ook uit een stevige warming-up en enkele krachtoefeningen, waarna je gezamenlijk werkt aan een leuke choreografie op de nieuwste R&B- en hiphopnummers.

Voordelen van HipHop

Wanneer jij of jouw kind HipHop lessen volgt bij In Motion Dans in Helmond, brengt dit diverse voordelen met zich mee, zowel op het gebied van gezondheid en fitheid als op sociaal gebied. Allereerst doe je veel sociale contacten op, daar je gezamenlijk hetzelfde doel nastreeft. Dit is niet alles, want HipHop is een intensieve dansvorm, waarbij je ongemerkt werkt aan jouw conditie, fitheid, flexibiliteit, spierkracht en coördinatie, waarbij je honderden calorieën verbrandt!

Meer weten over HipHop in Helmond bij In Motion Dans? Neem contact met ons op, of boek een gratis proefles!

 
Facebook
YouTube
Instagram