Wil jij of jouw kind jazz volgen in Helmond? Dan kun je terecht bij dansschool In Motion Dans! Met onze jazzlessen ga jij aan de slag met dans, techniek én houding, waarbij de nadruk wordt gelegd op swingende ritmes, lichaamscoördinatie en expressieve bewegingen. Meer weten over onze jazzlessen in Helmond? Neem contact op, of boek een gratis proefles!

Wat is jazz?

Jazz is een vrije manier van dansen, die is afgeleid van het klassieke ballet. De bewegingen en de muziek zijn alleen veel losser, waarbij er gebruik wordt gemaakt van de klassieke ballettechniek, met summiere isolatie technieken. Jazz combineert diverse stijlen en technieken, die in de danstraining en choreografie gecombineerd worden met authentieke jazzelementen.

Jazz bij In Motion Dans in Helmond

Bij de jazzlessen bij In Motion Dans in Helmond leren we je niet alleen een standaard choreografie; we kijken naar ontwikkeling, fitheid, gezondheid en sociale interactie. Gezamenlijk werk je toe naar een doel, waarbij lichamelijke en persoonlijke ontwikkeling voorop staat. In onze dansschool gebruiken wij vooral veel invloeden vanuit de moderne dans. Allereerst zul je tijdens de jazzlessen oefeningen voor techniek en houding krijgen, die opgevolgd worden door een meer dansend gedeelte, met als afsluiting een danscombi.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze jazzlessen in Helmond? Bij In Motion Dans is altijd ruimte voor nieuwe inschrijvingen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of boek alvast een gratis proefles!

 
Facebook
YouTube
Instagram