Kinderdans Helmond

 

Bij dansschool In Motion Dans in Helmond kunnen jouw kinderen ook diverse kinderdans lessen volgen. Peuters, kleuters én pubers kunnen terecht voor leuke lessen, waarbij de basis wordt gelegd voor de dansontwikkeling van het kind. Al spelenderwijs leren de kinderen dansen op verschillende muziekstijlen, waarbij de aandacht ligt op de ontwikkeling van expressie, motoriek én ritmegevoel.

Kidswing Helmond

De Kidswing bij onze dansschool in Helmond is bedoelt voor kleuters en iets oudere kinderen. Gezamenlijk leren zij hun expressie, motoriek en hun ritmegevoel te ontwikkelen, op voor hun leuke en bekende muziek. Zo leren ze videoclipdansjes na te doen, maar leren zijn ook diverse andere dansjes.

Met de Kidswing zullen jouw kinderen niet alleen voldoende beweging krijgen en zich ontwikkelen, maar ook veel vriendjes maken. Met een speelse vorm van dans worden verschillende stijlen geïntroduceerd, waarbij zelfs toegewerkt kan worden naar leuke opvoeringen!

Peuterdans: de gezondheidsvoordelen

De peuterdans bij onze dansschool in Helmond biedt ook diverse gezondheidsvoordelen. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet:

  • Dansen gaat overgewicht tegen
  • Kinderen hebben een natuurlijke bewegingsdrang
  • Van dansen ontwikkelt de creativiteit
  • Dansen vergroot het zelfvertrouwen
  • Dansen verbetert conditie, kracht en lenigheid

Meer weten over de mogelijkheden?

De kinderdans bij In Motion Dans in Helmond is geweldig voor de ontwikkeling van jouw kind. Wij leren jouw kind dansen, bewegen en om zich uit te drukken. Bovendien zijn de groepslessen prachtig voor het maken van nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Meer weten over de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar kim@inmotionhealth.nl, of bel ons op 06-21107334.

 
Facebook
YouTube
Instagram