Over InMotion

 

Over ons

Bij InMotion ben je op de juiste plek om de vetste HipHop, Breakdance, Clubbing, Kidswing, Zumba en Jazz/moderne lessen te volgen. Door deze variatie aan stijlen kun je zelf bepalen wat je wilt leren. Onder begeleiding van (opgeleide) dansprofessionals kun jij je danstalent ontwikkelen. Of je nu een beginnende danser bent of een gevorderde danser, je kunt bij ons terecht. Binnen InMotion hebben we groepen voor starters tot aan dansers met de nodige ervaring. En is er eventueel een plekje voor jou in 1 van onze demoteams. Ben jij geïnteresseerd? Doe dan gewoon een keertje mee, je bent altijd welkom voor een proefles!!

Kim Noten

Vanaf februari 2014 ben ik de trotse eigenaresse van InMotion.

Na vele jaren gewerkt te hebben op diverse dansscholen, ben ik op eigen benen gaan staan. Mijn dansstijl is voornamelijk gericht op HipHop, Jazz/Modern en kinderdans. Daarnaast ben ik opgeleid tot Zumba instructeur (ZIN certificering) en BODY JAM instructeur (Les Mills) . Dansen is vanaf mijn 4e levensjaar een belangrijk onderdeel van mijn bestaan. Het geven van shows, meedoen aan wedstrijden en het geven van lessen zijn dan ook mijn lust en mijn leven.

Lynn Klaassen

Mijn naam is Lynn Klaassen en ben 17 jaar oud. Al vanaf vroege leeftijd ben ik in contact gekomen met bewegen op muziek. Aan het einde van de basisschool ben ik pas echt in contact gekomen met HipHop. De muziek, de stijl, de variatie; alles trok mij aan in deze dansstijl. Tijdens de middelbare school ben ik altijd blijven dansen en ben ook mee gaan doen met wedstrijden, samen met mijn team DESTRUCTIVE. Dit vond ik zo gaaf, dan ik mezelf ben gaan specialiseren in het lesgeven hiervan. Nu studeer ik aan de Avans HBO Sociale Studies in Den Bosch en geef met veel plezier op maandag de HipHop lessen bij InMotion.

Sranang Blaine

Mijn naam is Sranang Blaine ( roepnaam Navin Roepan, 21 juni 1988) en ben opgegroeid in Suriname. De Surinaamse cultuur heeft mij in contact gebracht met dansen en bewegen. In 1996 ben ik naar Nederland gekomen en vanaf 2001 mag ik mezelf een BBoy noemen, vind ikzelf. Iedere dag ontwikkel ik mezelf in de leefstijl van een BBoy en probeer dit over te brengen naar mijn leerlingen. In onze breakdance wereld gaat het om creëren van een eigen identiteit en ontdekken waarin jij uitblinkt. Dit wil ik jou graag leren! Op zaterdag verzorg ik de breakdance lessen bij InMotion.
 
Facebook
YouTube
Instagram