Yoga Helmond

 

Bij In Motion Dans in Helmond kun je ook yoga volgen. Met yoga, tai chi en pilates word je niet alleen fitter en sterker; het is jouw persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam én een gezonde geest! Meer weten over de yogalessen bij In Motion Dans in Helmond? Boek een gratis proefles, of lees hieronder verder!

Over de yogalessen in Helmond

Bij in Motion Dans in Helmond doen wij er alles aan om door middel van dans en beweging, lichaam en geest in balans te brengen. Allereerst zullen we beginnen met eenvoudige en veilige yoga bewegingen, om op die manier jouw lichaam zowel sterker als flexibeler te maken. Hierbij trainen we ook het controleren van jouw ademhaling. Natuurlijk zijn er ook aangepaste oefeningen voor beginnende deelnemers, of voor deelnemers met een blessure!

De gezondheidsvoordelen van yoga

Yoga helpt om lichaam en geest in balans te brengen. Bovendien biedt het talloze gezondheidsvoordelen:

Yoga vergroot de flexibiliteit: door het regelmatig stretchen van de spieren worden deze flexibeler. Jouw lichaam wordt hierdoor beweeglijker en vitaler, en de kans op blessures wordt kleiner.

Yoga versterkt de spieren: bij yoga moet je sommige houdingen wel minutenlang vasthouden, wat zorgt voor sterkere spieren.

Yoga verbetert de lichaamshouding: door onze manier van leven hebben we lang niet altijd een juiste lichaamshouding. Met yoga word je bewuster van jouw lichaam en verbeter je jouw houding, zodat je niet meer ineengezakt zult zitten achter jouw bureau.

Yoga helpt bij het slapen: Yoga helpt om jouw zintuigen en gedachten tot rust te brengen. Hierdoor is het makkelijker om jezelf te kalmeren en dingen los te laten, waardoor je dieper slaapt.

Natuurlijk zijn dit slechts enkele voordelen van de yogalessen in Helmond bij In Motion Dans. Andere voordelen zijn versterkte botten, verbeterde bloedcirculatie, verbeterde zuurstofopname en een verlaagde bloeddruk.

Yoga proefles in Helmond boeken

Woonachtig in Helmond of omgeving en zin om een yoga proefles te boeken bij In Motion Dans? Dat is altijd mogelijk! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Boek gewoon een gratis proeflesje en ervaar zelf of het wat voor jou is. Eén ding is zeker: je zal een stuk fitter en gezonder worden bij onze dansschool in Helmond!

 
Facebook
YouTube
Instagram