Zumba Helmond

 

Wil jij Zumba lessen volgen in Helmond? Met dit dansprogramma combineert onze dansschool fitness met ritmische muziek, voor meer beweging en vitaler, fitter en gezonder lichaam. Zumba is geschikt voor jong en oud, en de danscombinaties zijn kort en gemakkelijk te onthouden. Meer weten over onze Zumba in Helmond? Lees hieronder verder, of boek een gratis proefles!

Wat is Zumba?

Niet iedereen weet wat Zumba is. Zumba is in 1990 verzonnen door een Colombiaanse choreograaf. Er wordt door middel van korte danscombinaties gedanst op een mix van muziekstijlen, waarbij invloeden van salsa, merengue, axé en cumbia worden gecombineerd. De rage is ontstaan in de Verenigde Staten en is al snel overgewaaid naar Europa.

Voordelen van onze Zumba lessen in Helmond

Wanneer jij de Zumba lessen bij dansschool In Motion in Helmond volgt, profiteer je van diverse (gezondheids)voordelen:

Zumba vergroot jouw uithoudingsvermogen: De Zumba training is gebaseerd op continue, herhalende bewegingen, waardoor je niet alleen een hoop calorieën verbrandt, maar ook een vergroot uithoudingsvermogen zal krijgen.

Zumba verbetert jouw houding en flexibiliteit: De routines binnen Zumba zijn zelden terug te vinden in andere oefeningen. Door de dansstijlen en danscombinaties zet je verschillende spiergroepen aan het werk en raken jouw gewrichten gewend aan ongewone bewegingen. Hierdoor verminder je de spanning op de spieren en verhoog je jouw bewegingsbereik.

Zumba geeft meer zelfvertrouwen: Door de Zumba lessen in Helmond verbeter je jouw coördinatie en dansbewegingen flink. Hoe langer je traint, hoe meer plezier je aan de danslessen zult beleven, waarbij ook jouw zelfvertrouwen flink toe zal nemen!

Zumba vermindert stress: Bewegen en sporten maakt niet alleen fysiek gezonder, het verlaagt ook jouw stressniveau. Bovendien vinden de Zumba lessen plaats in een vriendelijke en gemeenschappelijke omgeving, die helpt om jou op te vrolijken en jouw stressniveau te verminderen.

Meer weten over Zumba bij In Motion Dans in Helmond?

Wil je meer weten over de Zumba lessen bij dansschool In Motion Dans in Helmond? We kunnen je nog een hoop vertellen, maar je kunt ook een gratis proefles boeken! Laat jouw gegevens achter en we zien jou snel terug voor een proefles!

 
Facebook
YouTube
Instagram